Deprecated: Function Elementor\DB::is_built_with_elementor is deprecated since version 3.2.0! Use Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() instead. in /home/tips/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

Exam Pegawai Penyelidik Q41 dan Penolong Pegawai Penyelidik Q29

Dipanggil Exam Kerajaan tahun 2021? Tak tahu nak prepare macam mana?

Usaha Risau, anda berada di tempat yang betul .Tim Infokerjaya sudah bantu lebih 80,000 calon exam kerajaan sejak tahun 2008/09. Tahun ini giliran anda

Tahu tak kenapa ramai calon gagal dalam exam SPA?

Berikut antara sebab sebab utama kegagalan mereka:

️Tak Tahu FORMAT Exam
Ramai calon yang hadir exam terkejut tengok soalan. Di luar jangkaan. Memang la Dah tak tahu format dan contoh soalan. Nak jawab SPM dulu pun berapa banyak contoh soalan anda studi?

️ Tak Cukup MASA!
Kalau persediaan tak cukup memang akan ambil masa lama jawab exam sebab kena fikir banyak benda! Tapi kalau persediaan ‘cun’, no problem!

️Tak TerKEJAR!
Nak buat persediaan tapi tak tahu nak mula kat mana. Tau-tau esok dah exam. Memang kelam kabut dibuatnya. Tak terkejar!

️SILAP Persediaan
Dah studi tapi terkeluar dari skop! Membuta tuli. Patut fokus apa yang berkaitan ja. Bukan perlu studi dan hafal semua perlembagaan Malaysia!

️Mengambil MUDAH exam kerana ianya berbentuk objektif ada pilihan jawapan A,B,C dan D.

✳️ Saingan sengit dan KEKOSONGAN jawatan TERHAD sedangkan calon beribu ribu.

✳️ TIADA RUJUKAN untuk membantu persediaan.

Untuk exam sesi 28 hb April 2021, anda boleh gunakan rujukan dibawah. Ianya sesuai untuk sesi Peperiksaan Kemasukan Perkidmatan Awam (PSEE)  seperti berikut :

PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q41 (Exam 28 hb April 2021)

PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q29 (Exam 28 hb April 2021)

Untuk maklumat lebih lanjut  boleh klik butang dibawah :

Berkesan ke panduan ini ?Jika digunakan dengan sebaik mungkin anda akan mendapat hasil seperti mereka dibawah ini :

TESTIMONI

Apa itu EXTRA SEKSYEN?

> Rujukan ini adalah rujukan UMUM yang berikan informasi dan contoh soalan untuk setiap seksyen penilaian SPA

> Ianya tidak fokus kepada mana-mana jawatan. Boleh digunakan untuk semua exam. Apa sahaja jawatan yang mempunyai format peperiksaan (Pengetahuan Am, Daya Menyelesaikan Masalah, Kefahaman Bahasa Inggeris)

> Calon boleh pilih untuk beli secara ‘ALA CARTE’ rujukan seksyen penilaian atau beli secara kombo mengikut pakej yang ditawarkan di web (RM40 – RM80)

Apa PEMBELI DAPAT?
.
Ebook PENGETAHUAN AM
> 90 Soalan
> Nota ringkas

Ebook DAYA MENYELESAIKAN MASALAH
> 70 Soalan
> Nota ringkas

Ebook KEFAHAMAN BAHASA INGGERIS
> 65 Soalan
> Nota ringkas

Sedikit preview Extra Seksyen Pengetahuan Am

Sedikit preview Seksyen Daya Menyelesaikan Masalah

Sedikit preview Seksyen Kefahaman Bahasa Inggeris

3 Pakej ditawarkan : Ultimate, Gold dan Single. Beli ikut keperluan Anda.

Dengan pembelian Pakej Ultimate RM80.00 , anda akan dapat 5 e book berikut beserta Template Resume

3 BONUS PEMBELIAN

Bagi pembelian  mana mana Pakej melalui link ini  http://bit.ly/nakextra , anda akan mendapat bonus berikut :

  1. Channel Nota Matematik
  2. Bonus  50 Soalan  Daya Menyelesaikan Masalah
  3. Bonus 40 Soalan Kefahaman Bahasa Inggeris

Pembelian  ebook Extra Seksyen ini amat berbaloi kerana ianya boleh digunakan untuk exam lain juga.

BELI SEKALI . GUNA BERKALI KALI

Untuk menuntut bonus anda , sila whatsapp resit pembelian ke +6012-2988786   untuk semakan.

Untuk sebarang persoalan  boleh klik butang whatsapp dibawah :