Deprecated: Function Elementor\DB::is_built_with_elementor is deprecated since version 3.2.0! Use Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() instead. in /home/tips/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

Exam Penolong Pegawai Pertahanan Awam KP29

Dipanggil Exam Kerajaan tahun 2021?
Tak tahu nak prepare macam mana?

Usaha Risau, anda berada di tempat yang betul .Tim Infokerjaya sudah bantu lebih 80,000 calon exam kerajaan sejak tahun 2008/09. Tahun ini giliran anda

Tahu tak kenapa ramai calon gagal dalam exam SPA?

Berikut antara sebab sebab utama kegagalan mereka:

✳️Tak Tahu FORMAT Exam
Ramai calon yang hadir exam terkejut tengok soalan. Di luar jangkaan. Memang la Dah tak tahu format dan contoh soalan. Nak jawab SPM dulu pun berapa banyak contoh soalan anda studi?

✳️ Tak Cukup MASA!
Kalau persediaan tak cukup memang akan ambil masa lama jawab exam sebab kena fikir banyak benda! Tapi kalau persediaan ‘cun’, no problem!

✳️Tak TerKEJAR!
Nak buat persediaan tapi tak tahu nak mula kat mana. Tau-tau esok dah exam. Memang kelam kabut dibuatnya. Tak terkejar!

✳️SILAP Persediaan
Dah studi tapi terkeluar dari skop! Membuta tuli. Patut fokus apa yang berkaitan ja. Bukan perlu studi dan hafal semua perlembagaan Malaysia!

✳️Mengambil MUDAH exam kerana ianya berbentuk objektif ada pilihan jawapan A,B,C dan D.

✳️ Saingan sengit dan KEKOSONGAN jawatan TERHAD sedangkan calon beribu ribu.

✳️ TIADA RUJUKAN untuk membantu persediaan.

Sebanyak mana usaha dan ulangkaji anda menentukan anda lulus atau gagal exam ini

Untuk exam sesi Mac 2021, anda boleh gunakan rujukan dibawah. Ianya sesuai untuk sesi Peperiksaan Kemasukan Perkidmatan Awam (PSEE) seperti berikut:

PENOLONG PEGAWAI PERTAHANAN AWAM KP29 (Exam 19 MAC 2021)

Untuk maklumat lebih lanjut  boleh lihat di  pautan berikut :    http://bit.ly/nakextra

Berkesan ke panduan ini ?Jika digunakan dengan sebaik mungkin anda akan mendapat hasil seperti mereka dibawah ini :

TESTIMONI

Apa itu EXTRA SEKSYEN?

> Rujukan ini adalah rujukan UMUM yang berikan informasi dan contoh soalan untuk setiap seksyen penilaian SPA

> Ianya tidak fokus kepada mana-mana jawatan. Boleh digunakan untuk semua exam. Apa sahaja jawatan yang mempunyai format peperiksaan (Pengetahuan Am, Daya Menyelesaikan Masalah, Kefahaman English)

> Calon boleh pilih untuk beli secara ‘ALA CARTE’ rujukan seksyen penilaian atau beli secara kombo mengikut pakej yang ditawarkan di web (RM40 – RM80)

Apa PEMBELI DAPAT?
.
Ebook PENGETAHUAN AM
> 90 Soalan
> Nota ringkas

Ebook DAYA MENYELESAIKAN MASALAH
> 70 Soalan
> Nota ringkas

Ebook KEFAHAMAN BAHASA INGGERIS
> 65 Soalan
> Nota ringkas

Sedikit preview Extra Seksyen Pengetahuan Am

Sedikit preview Seksyen Kefahaman Bahasa Inggeris

3 Pakej ditawarkan : Ultimate, Gold dan Single

Dengan pembelian Pakej Ultimate RM80.00 , anda akan dapat 5 e book berikut beserta Template Resume

Bagi pembelian Pakej ULTIMATE        melalui link ini  http://bit.ly/nakextra , anda akan mendapat bonus berikut :

1. Akses Percuma ke Group Premier KP29 yang bernilai RM60 bagi membantu persediaan exam anda

2. Nota Extra Seksyen A

3. Nota Extra Seksyen B

Kos sebenar 3 Ebook Extra Seksyen RM 40.00 x 3 = 120.00 + Grup Premier RM 60.00 = RM180.00 .

Dengan Pakej Ultimate  RM 80.00 anda   Jimat RM100.00 !

Tambahan pula ebook Extra Seksyen ini boleh digunakan berkali kali untuk exam lain pada masa akan datang.

Pastikan anda membeli melalui  link ini SAHAJA : bit.ly/nakextra

Whatsapp resit ke +6012-2988786

Untuk sebarang persoalan  boleh klik link dibawah:

                                                                 http://www.wasap.my/60122988786/pppakp29