Deprecated: Function Elementor\DB::is_built_with_elementor is deprecated since version 3.2.0! Use Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() instead. in /home/tips/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN GRED N19

Dipanggil Exam Kerajaan tahun 2021? Tak tahu nak prepare macam mana?

Usaha Risau, anda berada di tempat yang betul .Tim Infokerjaya sudah bantu lebih 80,000 calon exam kerajaan sejak tahun 2008/09. Tahun ini giliran anda

Tahu tak kenapa ramai calon gagal dalam exam SPA?

Berikut antara sebab sebab utama kegagalan mereka:

️Tak Tahu FORMAT Exam
Ramai calon yang hadir exam terkejut tengok soalan. Di luar jangkaan. Memang la Dah tak tahu format dan contoh soalan. Nak jawab SPM dulu pun berapa banyak contoh soalan anda studi?

️ Tak Cukup MASA!
Kalau persediaan tak cukup memang akan ambil masa lama jawab exam sebab kena fikir banyak benda! Tapi kalau persediaan ‘cun’, no problem!

️Tak TerKEJAR!
Nak buat persediaan tapi tak tahu nak mula kat mana. Tau-tau esok dah exam. Memang kelam kabut dibuatnya. Tak terkejar!

️SILAP Persediaan
Dah studi tapi terkeluar dari skop! Membuta tuli. Patut fokus apa yang berkaitan ja. Bukan perlu studi dan hafal semua perlembagaan Malaysia!

️Mengambil MUDAH exam kerana ianya berbentuk objektif ada pilihan jawapan A,B,C dan D.

✳️ Saingan sengit dan KEKOSONGAN jawatan TERHAD sedangkan calon beribu ribu.

✳️ TIADA RUJUKAN untuk membantu persediaan.

FORMAT EXAM PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN N19

Anda akan diuji dalam  Dua (2) Seksyen pada 19hb Ogos 2021 bermula pukul 10.00  hingga 11.00 pagi iaitu :

Seksyen A:

Daya Menyelesaikan Masalah

Seksyen B :

Kefahaman Bahasa Inggeris

Untuk exam sesi 19 hb  Ogos 2021, anda boleh gunakan rujukan dibawah. Ianya sesuai untuk sesi Peperiksaan Kemasukan Perkidmatan Awam (PSEE)  seperti berikut :

PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN GRED N19

Untuk nota tambahan sebagai persediaan ulangkaji, anda boleh join Grup  Telegram bagi exam Pegawai Khidmat Pelanggan N19 . Klik butang  DISINI

Untuk maklumat lebih lanjut  boleh klik butang dibawah :

Berkesan ke panduan ini ?Jika digunakan dengan sebaik mungkin anda akan mendapat hasil seperti mereka dibawah ini :

TESTIMONI

Apa itu EXTRA SEKSYEN?

> Rujukan ini adalah rujukan UMUM yang berikan informasi dan contoh soalan untuk setiap seksyen penilaian SPA

> Ianya tidak fokus kepada mana-mana jawatan. Boleh digunakan untuk semua exam. Apa sahaja jawatan yang mempunyai format peperiksaan (Pengetahuan Am, Daya Menyelesaikan Masalah, Kefahaman Bahasa Inggeris)

> Calon boleh pilih untuk beli secara ‘ALA CARTE’ rujukan seksyen penilaian atau beli secara kombo mengikut pakej yang ditawarkan di web (RM40 – RM80)

Apa PEMBELI DAPAT?
.
Ebook PENGETAHUAN AM
> 90 Soalan
> Nota ringkas

Ebook DAYA MENYELESAIKAN MASALAH
> 70 Soalan
> Nota ringkas

Ebook KEFAHAMAN BAHASA INGGERIS
> 65 Soalan
> Nota ringkas

Sedikit preview Extra Seksyen : Pengetahuan Am

Sedikit preview Extra Seksyen : Daya Menyelesaikan Masalah

Sedikit preview Extra Seksyen : Kefahaman Bahasa Inggeris

3 Pakej ditawarkan : Ultimate, Gold dan Single. Beli ikut keperluan Anda.

Dengan pembelian Pakej Ultimate RM80.00 , anda akan dapat 5 e book berikut beserta Template Resume

3 BONUS PEMBELIAN

Bagi pembelian  mana mana Pakej melalui link ini  http://bit.ly/nakextra , anda akan mendapat bonus berikut :

  1. Channel Telegram Nota Matematik (  Ulangkaji Ringkas  12 tajuk Hot)
  2. Bonus  50 Soalan  Daya Menyelesaikan Masalah ( beserta pengiraan)
  3. Bonus 40 Soalan Kefahaman Bahasa Inggeris ( beserta jawapan)

Pembelian  ebook Extra Seksyen ini amat berbaloi kerana ianya boleh digunakan untuk exam SPA bagi jawatan lain juga.

Walaupun exam anda pada 19hb Ogos 2021 ini  tiada seksyen Pengetahuan Am, saya sarankan anda dapatkan ebook ini juga kerana ia berguna bila anda dipanggil temuduga nanti atau untuk exam exam lain yang ada seksyen ini dimasa hadapan.

Rebut penjimatan yang ditawarkan!

BELI SEKALI . GUNA BERKALI KALI

Untuk menuntut bonus anda , sila whatsapp resit pembelian ke +6012-2988786   untuk semakan.

Untuk sebarang persoalan  boleh klik butang whatsapp dibawah :